guestbook 2

Slaapkamer Fleur

In deze kamer gaat Fleur haar eigen leven leiden. Fleur is een leuke roodharige meid. Ze heeft zich verdiept in de Flower Power tijd en is helemaal weg van de kleuren en de manier van leven uit deze periode. Op school is ze soms dromerig en afwezig, wat niet altijd even goed voor haar leerresultaten is, maar lol heeft ze wel in haar leven. Ze probeert de andere meiden soms mee te nemen in haar belevenissen....

_______________________________________________________________________________
De kamer van Fleur heeft de afgelopen periode een aantal nieuwe items gekregen.
Omdat de kamer op zolder is en de badkamer volgens de planning een verdieping lager komt te liggen, zal Fleur een wastafel op haar kamer gaan krijgen. Deze wordt gelijk om het hoekje van de deur gezet. Een kaptafeltje hoort hier natuurlijk ook bij, want je moet ook even kunnen tutten. maar hier komen later foto's van.
En het je het Tiffany lampje al zien hangen. Past er echt bij Fleur.

Fleur heeft een bed gekregen. het is een bed met onderschuifbed, zodat één van de andere meiden in bijv. een vrij weekend lekker bij haar kan komen slapen, maar wat vooral lekker is, is dat Fleur dan ruimte heeft om lekker veel met kussens te kunnen hangen op het onderbed.
Dus niet netjes opgeruimd onder het bed, maar gewoon lekker ruim in de kamer met dekens, sprei en kussens.

Het sprei is al eerder langs geweest, maar de kussentjes zijn nieuw.
Het bed moet nog opgemaakt worden en het matras moet nog voorzien worden van een hoes, maar het stofje wat op bed ligt, wordt de stof voor het dekbedovertrek. Lekker fleurig en Flower Power achtig. Heb je de oranje kast al onder het raam zien staan. Helemaal passend in de stijl van Fleur, ze vond het op de rommelmarkt. De laadjes ontbreken, maar dat moet geen probleem zijn, deze maakt Fleur binnenkort op een vrije zaterdagmiddag.

Nu zit Fleur nog na te denken hoe ze het beste haar kleren op kan ruimen. Wordt het een kast, welke onder het schuine dak past, of kiest ze voor een kledingrek of bijv. leuke kledingkisten.
T-230214
_______________________________________________________________________________

Fleur heeft een leuke Tiffany lamp voor op haar kamer gekregen!
T-250813

_______________________________________________________________________________


Fleur heeft een bedsprei voor haar verjaardag gekregen. Hier kan ze lekker warm op bed met een boek in de hand, zwoel muziek op de achtergrond, in wegduiken. Voor het sfeertje mogen wierook en kaarsen natuurlijk niet ontbreken....
T-161212

2 opmerkingen:

  1. Wauw, Thea, dat wordt een super leuke kamer! Zou ik zo zelf willen hebben... Die kleurtjes, ik word er vrolijk van!

    BeantwoordenVerwijderen