guestbook 2

maandag 3 juni 2013

Tafel en stoelen

Op de beurs in Rijswijk kwam ik onderstaande tafel met 6 gematte stoelen tegen. Zo mooi gemaakt, dat ik t niet kon laten staan.


Waar het moet komen? Niet zo moeilijk toch, op de zolder in de gemeenschappelijke zitkamer is het prettig om ook een tafel met hoge stoelen te hebben, zodat de meiden nog evt. wat huiswerk kunnen maken of gewoon gezellig met elkaar een bordspel kunnen doen. De bordspellen worden trouwens in een kastje van een WS van Sylvia Lutjeboudel bewaard, anders wordt het zo rommelig.


Voor in de grote keuken kocht ik dit setje, zodat de kokkin ook poffertjes kan bakken.In deze zelfde periode maakte ik het schilderijtje met een ets van Escher erin.

Deze ets heb ik in sept 2011 op de foto gezet toen ik een familie fietstocht georganiseerd had door de binnenstad van Den Haag. Op een aantal punten in de stad zijn we afgestapt voor nader onderzoek van de directe omgeving. Zo bezocht ik met mijn vader, 2 zussen, zwager, broer. schoonzus en man het Escher museum op de Lange Voorhout.

Het schilderijtje gaat mogelijk een plekje krijgen ergens in de hal! Dit vanwege de oranje kleur in het schilderij, die volgens mijn mooi aansluit bij de zalmkleurige roosjes van de kroonluchter.


Ik heb de foto's ook in de kamers geplaatst.

2 opmerkingen:

  1. En zo kom je steeds weer een stapje verder! Mooi geschilderd hoor, knap gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie tafel en stoelen zijn dat! Ik vind het toch zo'n bijzonder project en ben heel benieuwd naar de vorderingen!

    BeantwoordenVerwijderen